Tekan- Tekan Okayy ! Thankyouuu BABE n DUDE . Heee ~

LIKE kalau SUKA ! UNLIKE kalau TAK SUKA (;

Jomm Kongsi LINK korang Dekat Sini :)

Saturday, March 19, 2011

:'(

Ary nieyhh yana dapat tahu yang seorang  kawan kat facebook yana kembali ke rahmatullah pgy tady ,rase macam takk percaye jer , yelahh secara tiba tiba takk ade angin x de ribut ,sdeyh glerr .. walaupown yana x knal dye knal macam tu je . rase sdeyh yang teramat sangat takk tahu kenapa , dorang cakap dye sempat lagy mcg kawan kawan dye sebelum dye meninggal tuhh  n malam semalam dye sempat lgy ONLINE n UPLOAD PIC KAWAN2 DYE YG DYE SYG . hmm , kOl 4 pgy tdy dye sempat mcg kat seorang kwn dye nieyhh .. dye suruh kirim salam kat semua . . Family dye bgOn jer pagy tdy tgOk tgOk dye dah takk ade lagy , huwaaaa ~ sdeyh glerr . . walaupown saye takk kenal awak ekmal , kite cuma kawan dalam facebook jer . . saye arap awak tenang kat sane :)


semoga rohNya di tempatkan di kalangan orang yg beriman ,

Amin ~

2 comments:

Efipurpleshine said...

innanillah...
semoga rohnya ditempatkan bersama orang2 beriman..
dan tempatkan dia disyurga..
amiin...

♥ D@y@n@ sy@zr€€n saje ♥ (!) said...

aminn ~
thxx akak fi <3


TERIMA KASIH ! KALAU SUKA LIKE c:
SILA DATANG LAGI :)