Tekan- Tekan Okayy ! Thankyouuu BABE n DUDE . Heee ~

LIKE kalau SUKA ! UNLIKE kalau TAK SUKA (;

Jomm Kongsi LINK korang Dekat Sini :)

Monday, March 14, 2011

cOz u lah cyunk (!)

awak , awak , awak .. sudah berapa ary awak tidak text n kOl saye ? cube kire ? x de berita pown psl u .. where are you ? where have you been cyunkk ? huh ?  awak dah lupe saye dekat cni ke ? dah lah awak tu duduk kat SHAH ALAM ,jaohh tahu , misz awak tahu (!) , i nak kOl Or text awak takOwt awak busy pula ,ye la kan awak kan buzy ngan keje awak jer . mane ingat saye yg kat sini nieyh kan  )': samapi haty awak kan . mane jenji awak SAYANG (!) yang akan ade di samping saye kalau saye kesunyian ? dimane , dimane ? sdeyh glerr , awak tahu (!) awak buat saye menangis . awak juga cakap yg takk kan buat saye menangis , kalO airmata saye jatuh awak akan usap airmata tuh , awak akan sdeyh biler saye menangis , mane bukti kata-kata awak itu cyunkk (!) awak satu jew yang perlu awak ingat yang saye akan cyunkk awak sampai bile-bile . x de orang laen yang bOleyh jady pengganti awak selain awak tahu (!) 




I LOVE YOU FOR EVER N EVER ,


N


I MISS YOU RITE NOW 


N


HOPE YOU ADE KAT SINI SEKARANG


*but itu cuma tinggal harapan saje (!)


cyunkk . i x tahu lah kenapa lately nieyhh i asyekk rindu jer ka you nieyh .
haha . sensitive n macam macam lahh . samue nye pasal you tahu (!)







4 comments:

Efipurpleshine said...

huhuhuhu.....jgn sedeyh2 lor....be strong ok.....adik akk kan tabah... :)

best entry....ta mepek pown...

like byk2....ngee~~

♥ D@y@n@ sy@zr€€n saje ♥ (!) said...

haha , yeahh kne strong ! heee~

thxx akak fi .. cyunkk akak plusplus

Anonymous said...

sy pham mcm mane prasaan awk skang sbb situasi kte mmg sme je..mmg rse sedey gler =((

♥ D@y@n@ sy@zr€€n saje ♥ (!) said...

huhu ,

sdeyh sangat sangat plusplus )':


TERIMA KASIH ! KALAU SUKA LIKE c:
SILA DATANG LAGI :)